استفاده از ترالی اورژانس علاوه بر حمل سریع تجهیزات، برای افزایش کارایی و سرعت در احیای بیماران بسیار اهمیت دارد.
ترالی های اورژانس (ترالی های احیا)، وسایل چرخ دار نقلیهپذیر مجهز به تجهیزات لازم برای حالت های اورژانسی هستند. این ترالی ها به وسیله تیم های اورژانس همراه با داروهای حیاتی و تجهیزات لازم جهت احیای بیماران قلبی ریوی طراحی و تجهیز شده اند و دارای تجهیزات و داروهایی هستند که در ۳۰ دقیقه اول پس از بروز مشکل اورژانسی بیمار به آنها نیاز دارند.
هدف اصلی از طراحی و تجهیز ترالی اورژانس، فراهم کردن دسترسی سریع به تجهیزات ضروری است. برای افزایش کارایی و سرعت در احیای بیماران، استفاده از ترالی های اورژانس از اهمیت ویژهای برخوردار است. این ترالی ها معمولا در محل های استراتژیک بیمارستان ها و اورژانس ها قرار می گیرند تا در هر لحظه با کمترین تاخیر و بدون هیچ مشکلی توسط تیم اورژانس برای کمک به بیمار، قابل استفاده باشند.
![ترالی اورژانس](/management/Uploads/userfiles/images/%D9%85%D8%AD%D8%AA%D9%88%DB%8C%D8%A7%D8%AA%20%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%20%D8%A7%D9%88%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3(1).jpg)
لیست داروهای موجود در ترالی احیا :
داروهایی که در ترالی احیا موجود هستند معمولاً داروهایی هستند که به صورت اورژانسی و در سریعترین زمان ممکن باید به بیمار تجویز شوند.
این داروها اغلب داروهای حیاتی به شمار میروند که مثل ادرنالین، استراپتوکیناز، آتروپین، هیدروکورتیزون، لیدوکائین، دیازپام و نیتروگلیسرین میباشند. در ضمن، ترالی احیا همچنین شامل تجهیزات و وسایلی نظیر کاتتر، گشتاور، بخشیدنی، پایپ، انعقادی، تیوپینگ، وسایل پرفشار و دستگاه فیبرواسکوپی نیز میشود. داروهای اورژانسی و تجهیزات پزشکی حیاتی در ترالی اورژانس باید حتماً موجود باشند.
این ترالیها دارای چند طبقه هستند و در هر طبقه، داروها و تجهیزاتی با عملکرد مشابه قرار دارند تا همه چیز به روانی بیماریان در هنگام شرایط فوری و اورژانسی کمک کنند و به پزشکان کمک کنند.
داروهای ترالی در طبقه اول
رالی اورژانس یا همان ترالی احیا، شامل داروهایی مانند آترپین، اپی نفرین، کلسیم کلراید، ویال لیدوکائین، ایندرال، آمیودارون، دوپامین، دوبوتامین، نیتروگلیسرین، وراپامیل، لازیکس و هیدرولازین و از جمله داروهایی است که برای احیا قلبی و ریوی و دیگر کارهای اورژانسی لازم و ضروری هستند.
![طبقه اول ترالی احیا](/management/Uploads/userfiles/images/%D8%B7%D8%A8%D9%82%D9%87%20%D8%A7%D9%88%D9%84%20%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%20%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D8%A7(1).jpg)
داروهای ترالی در طبقه دوم
ترالی اورژانس، علاوه بر موارد قبلی، شامل تجهیزاتی مانند سرنگها، لولههای آزمایش، بانداژ و باندهای مخصوص به همراه گازها و دستکشها برای استفاده در شرایط فوری و اورژانسی قرار دارند.
![طقه دوم ترالی احیا](/management/Uploads/userfiles/images/%D8%B7%D8%A8%D9%82%D9%87%20%D8%AF%D9%88%D9%85(1).jpg)
داروهای ترالی در طبقه سوم
ترالی اورژانس، شامل محصولاتی نظیر انواع چسبهای معمولی و ضد حساسیت، آنژیوکتهای سبز، صورتی، آبی و آجری، اسکالپ وین با رنگهای سفید، آبی و سبز، لوکوپلاست، سرمهای ویژه مانند سرم نمکی یا رینگر و سرم شستشو و غیره قرار دارند.
![طبقه سوم ترالی احیا](/management/Uploads/userfiles/images/%D8%B7%D8%A8%D9%82%D9%87%20%D8%B3%D9%88%D9%85(1).jpg)
داروهای ترالی در طبقه چهارم
ترالی اورژانس، شامل تجهیزات پزشکی حیاتی برای پشتیبانی و درمان بیماران در شرایط اورژانسی است. این تجهیزات مانند لارنگوسکوپ، لوله تراشه ها، پنس ها، سوند ها، پانسمان ها، بتادین و چراغ قوه برای استفاده پزشکان در این طبقه قرار می گیرند. این تجهیزات می توانند برای ایجاد دسترسی به محل تنگی یا اصلاح برشهای جراحی، جمع آوری نمونه و یا حتی تنفس مصنوعی بیمار استفاده شوند. به همین دلیل، حفظ و تأمین تجهیزات پزشکی حیاتی در این طبقه از ترالی اورژانس بخش بسیار مهمی از تجهیزات اورژانسی است.
![طبقه چهارم ترالی احیا](/management/Uploads/userfiles/images/%D8%B7%D8%A8%D9%82%D9%87%20%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85%20%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%20%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D8%A7.jpg)
راهنمای خرید ترالی احیا :
برای خرید ترالی اورژانس، می توانید به نکات زیر توجه کنید تا ترالی مناسبی را برای نیازهای خود انتخاب کنید:
1- جنس: ترالی اورژانس نیازمند جنسی مستحکم و با تحمل وزن بالا است؛ در عین حال، باید به صورت سبک باشد تا بتوان آن را به راحتی جابجا کرد.
2- ابعاد: ابعاد ترالی اورژانس باید متناسب با مکانهایی که باید به آن دسترسی داشته باشید، مانند آسانسور، دروازه ها و غیره باشد.
3- قابلیت جابهجایی: ترالی اورژانس باید دارای چرخهای مقاوم و قابلیت حرکت آسان و قابلیت منعطفی برای جابجایی در فضا باشد.
4- قابلیت تنظیم ارتفاع: ترالیهای اورژانس، برخی از آنها قابلیت تنظیم ارتفاع داشته باشند تا مناسب برای بیمار و یا تجهیزات پزشکی باشند.
5- تجهیزات: ترالی اورژانس باید دارای تجهیزات لازم برای نجات و اولویت بندی بیماران (مثل پالس الزار، فشارخون سنج، بی منته ساز آب، تجهیزات حجم سنجی و ...) باشد.
6- تنوع برچسبها: در ترالی اورژانس، برچسب های مشخص نشان دهنده محل قرارگیری تجهیزات اورژانسی است که در شرایط اضطراری، سرعت را بالا میبرد. بنابراین، ترالی اورژانس باید دارای برچسب های مناسب و مشخص برای محل قرارگیری تجهیزات بر روی ترالی باشد.
7- مقاومت در برابر آب و رطوبت: ترالی اورژانس باید دارای مقاومت مناسب در برابر آب و رطوبت باشد زیرا که در شرایط اورژانسی ممکن است با مایعات مختلف سر و کار داشته باشد.
بهترین ترالیهای اورژانس
ترالیهای اورژانس در انواع مختلفی تولید میشوند که دارای متریال سازنده مختلف و تعداد کشوهای مختلف است. متریال سازنده ترالیهای میتواند از abs و یا فلز ضد زنگ باشد که این متریالها به صورت ترکیبی یا یک پارچه در ساخت ترالی اورژانس به کار میروند.
ترالیهای اورژانس معمولا از 4 و یا 5 کشو ساخته شدهاند و و دارای بدنه abs یا استیل هستند. معمولا کشو اول ترالیهای اورژانس قفل دار است و ترالی دارای امکانات اضافه مثل قابلیت حمل کپسول اکسیژن، پایه سرم و ... هستند.
دوتا از بهترین ترالیهای اورژانس را در ادامه معرفی میکنیم:
ترالی اورژانس پنج کشو تمام ABS:
ترالی اورژانس 5 کشو رویه ABS با چرخ های فایبرگلاس درجه یک جابجایی و حرکت را آسانتر کرده و به دلیل جنس ABS دستگیرهها و بدنه هنگام جابجایی دستان مسئول ترالی را اذیت نمی نماید و راحتی بیشتری نسبت به سایر ترالیهای اورژانس برای کاربران خود ایجاد میکند. این ترالی به علت داشتن چرخ های مناسب فشار کمی بر کمر مسئول ترالی وارد کرده و نهایتا به راحتی و بدون ایجاد کمترین آسیب می توان آن را جابجا کرد.
این ترالی تماما از abs ساخته شده و برای تمیزکاری و ضدعفونی نیز کار کاربران را راحتتر کرده و همچنین وزن کمی دارد. این ترالی شامل امکانات اضافه مثل پایه سرم، حمل کپسول اکسیژن، سطل زبانه و ... است.
ترالی اورژانس پنج کشو رویه استیل TR8:
ترالی اورژانس 5 کشو، از استیل ضد زنگ و بادوام ساخته شده است. این ترالی دارای دستگیره برای جابجایی، نرده محافط در سه طرف، دارای پایه سرم، دو شاخه بر روی ترالی ازجنس پروفیل استنلس استیل با دوام و چهار راهی برق ارت دار می باشد.
وزن این محصول بین 30 الی 80 کیلوگرم متغیر بوده و در رنگ بندی سفید و قرمز بسته به سلیقه و درخواست مشتری تهیه می شود که اغلب در واحد اورژانس از رنگ قرمز آن استفاده می کنند.
![تماس با ما](/management/Uploads/userfiles/images/call%20us%20now.jpg)